Ochrana osobných údajov

Kupujúci súhlasí s tým, aby poskytnuté osobné údaje boli predávajúcim spracovávané a uchovávané v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov (č. 428/2002 Z.z.) za účelom plnenia predmetu zmluvy. Kupujúci má právo byť informovaný, aké údaje o ňom predávajúci eviduje, a je oprávnený tieto údaje meniť, prípadne písomne ​​vysloviť nesúhlas s ich spracovávaním. Dohľad nad ochranou osobných údajov vykonáva Úrad na ochranu osobných údajov.

Predávajúci umožní nákup bez registrácie, pričom údaje neregistrovaných kupujúcich využije výhradne na plnenie predmetu zmluvy, nie k marketingovým či obchodným účely.

Kupujúci môže predávajúcemu oznámiť, že chce ukončiť zasielanie obchodných zrozumiteľný, a to na elektronickú adresu získanú v súvislosti s plnením zmluvy, bez toho aby mu tým vznikli akékoľvek náklady.

Záväzok chrániť osobné údaje

Predávajúci sa zaväzuje osobné údaje kupujúceho neposkytnúť iným tretím subjektom ako zmluvnému dopravcovi za účelom dodania tovaru.

Pasívne zhromažďované informácie

Tento server využíva pasívneho zhromažďovania informácií za použitia rôznych technológií a spôsobov ako napríklad cookies. Tieto informácie nám umožnia lepšie prispôsobiť obsah servera potrebám kupujúcich.

Platiť môžete mnohými spôsobmi

DobierkaBankový prevodVisaVisa ElectronMasterCardMaestroPayPalMoneyBookers (Skrill)

Naše ďalšie obchody

762design.sk - oblečenie 7.62 DesignAdoptujte.sk - darčekové balíčky Gift RepublicAkito-Tanaka.sk - oblečenie Akito TanakaAlkodarceky.sk - originálne darčekyAmazonasonline.sk - hojdacie siete AmazonasAmicajeans.sk - džínsy Amica JeansArmik.sk - army shopBellacanvas.sk - oblečenie Bella+CanvasBlackheartonline.sk - oblečenie Black HeartBranditvintage.sk - oblečenie značky BranditCabaneli.sk - oblečenie CabaneliClang.sk - oblečenie ClangClawgear.sk - oblečenie Claw GearDarcik.sk - originálne darčekyErikandsons.sk - oblečenie Erik and SonsGeonorway.sk - oblečenie Geographical NorwayGerbergear.sk - nože GerberHalloweenmaska.sk - Halloween maskaHavenonline.sk - oblečenie a doplnky HavenHojdat.sk - hojdacie sieteInvadergear.sk - oblečenie Invader GearJeansnet.sk - džínsy JeansnetKershaw.sk - nože KershawKingkerosin.sk - oblečenie King KerosinLeifnelson.sk - oblečenie Leif NelsonLoaponline.sk - oblečenie a doplnky LoapMafiaandcrime.sk - oblečenie Mafia and CrimeManto.sk - oblečenie a doplnky MantoNapracu.sk - pracovné odevyNosit.sk - detská nosidlá a šatkyPgwear.sk - oblečenie značky PGwearSecurityvystroj.sk - vybavenie pre bezpečnostné službySlubanbricks.sk - stavebnice SlubanSogknives.sk - nože SOG KnivesSoulcamp.sk - oblečenie SoulcampSteelobuv.sk - obuv značky STEELSurplus-Shop.sk - oblečenie značky SurplusSwisseye.sk - okuliare značky Swiss EyeTokyolaundry.sk - oblečenie Tokyo LaundryTopankymagnum.sk - obuv značky Hi-Tec MagnumVacsievelkosti.sk - nadmerné veľkostiVintageindustries.sk - oblečenie Vintage IndustriesWarriorengland.sk - oblečenie WarriorZvieracietricka.sk - oblečenie so zvieracími motívmi

Sledujte nás na Facebooku